9 Nyíl

Gary "Tungsten Trinity" Anderson a világ tetején

2018. július 30. 15:08 - adam_f

2018 BetVictor World Matchplay Darts - Winter Gardens, Blackpool - döntő (utózöngék)

"Egészen fantasztikus meccs után Gary Anderson nyerte a 2018-as World Matchplay-t - a világbajnokság után a második legfontosabb tornát - Mensur Suljović ellen. Nagyon okos volt, aki ezen a meccsen a 180-asokra fogadott, 28 volt összesen, amelyen igazságosan megosztoztak. A Flying Scotsman a világbajnokság, a Premier League, a Players Championship Final, és a UK Open után az ötödik nagy tornáját is megnyerte." - ennél jobb előszót nem is lehetett volna ide választani, úgyhogy én nem is húzom tovább az idegeket: íme, a döntősök nyilatkozatai.

680x340-betvictorworldmatchplaylogo.png

GARY ANDERSON - aki a végletekig húzta a finálét, mert szeret Mensur ellen játszani:

andersonwin_600.jpg

"Nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a csodálatos versenyt. Küzdelmes mérkőzés volt, mint amilyen Mensur ellen általában lenni szokott, ám úgy gondolom, hogy a szerencse ma az én oldalamon állt. Amikor kipattant a meccsnyilam a bullból, kisebbfajta szorongás vett erőt rajtam, ám végül sikerült feldolgoznom, és megnyertem a találkozót. Nagyon jó volt Phil-t látni Blackpool-ban ezen a héten, a közönség pedig egyszerűen fantasztikus volt. Különleges hellyé vált ez számomra, és már várom, hogy jövőre visszatérjek megvédeni a címemet."

MENSUR SULJOVIĆ - aki nevéhez méltóan most is úriemberként viselkedett:

andersonsuljovicwin_600.jpg

"Ragyogó érzés volt döntőt játszani - és nagyon jó kis finálé volt ez. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott abban, hogy idáig eljutottam, szerettem itt játszani. Gary egyszerűen remekül játszott, most ő volt a jobb dartsos, így egyáltalán nem szégyen, hogy kikaptam tőle - ő a bajnok, és én tisztelem őt ezért."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2014150835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stig 2018.08.07. 17:25:12

Nekem eddig úgy tűnt, hogy Suljovic csak akkor "úriember" ha nyer...
süti beállítások módosítása