9 Nyíl

Ha kell, akkor bakancsban dobálok

2018. augusztus 23. 15:58 - Denis Potvin

Gerwyn Price a sérülés után a visszatérésen dolgozik

Gerwyn Price már a visszatérésen dolgozik gőz erővel, a walesi dartsos egy komoly műtét után lábadozik, amelyről a PDC hivatalos honlapja is beszámolt. A lényeg, Price még június közepén szenvedett Achilles-ín sérülést, de a fájdalmakkal mit sem törődve ott volt még a World Series sorozat Las Vegas-i és sanghaji állomásán, valamint a World Matchplayen is. De aztán elkerülhetetlenné vált a műtét.

priceinjury_600.jpg

„A felépülésem nem áll rosszul, de a sérülés miatt sokáig gipszet kellett viselnem és frusztráló volt, hogy lábra sem tudtam állni. A műtét hozott egy kis komplikációt, de aztán a helyre jött minden, optimista vagyok. A következő két-három hétben már semmilyen versenyről nem szeretnék lemondani, ha bakancsban kell játszanom, akkor bakancsban játszom. Remélem szeptember végére már minden rendben lesz.”

Price elmondta, lassan már elfelejt játszani is, de jó lesz visszatérni a színpadra, már nagyon hiányzik neki a játék. A 33 éves játékosnak hat éves korától nem volt semmilyen komolyabb sérülése, pedig mindenki tudja, hogy profi rögbisként is kereste a kenyerét.

Hozzátette még, egészen biztosan ott lesz Hildesheimben, a German Openen, amelyre az Order of Merit alapján harcolta ki a részvételt. Bár sokáig az ágyat nyomta, most már azért van ideje gyakorolni is.

„Az igazság az, hogy mondtam magamnak, hogy nyugi, nem lábbal kell dobálni, de a fájdalom azért ott volt a fejembe, persze, hogy nem tudtam egyértelműen koncentrálni csak a dobásokra. Most várom a visszatérést, remélem, ami volt, az elmúlt és jöhetnek újabb sikerek.”

Hát szó, mi szó, nem nézett ki szépen Price lába. A legjobbakat kívánjuk neki innen is.

prce1.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7614197657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása