9 Nyíl

14 ezer néző, Phil Taylor és persze darts

2018. augusztus 27. 21:02 - Denis Potvin

Bár a legenda, Phil Taylor tavaly, a világbajnokság után visszavonult, senkinek ne legyen kétsége, hogy egy pillanatra sem tette le a nyilakat. Járja a világot, népszerűsíti a sportágat és persze egy temérdek pénzt is keres ezzel. A show most Kölnben folytatódik.

letoltes_19.jpg

Egészen hihetetlen verseny lesz októberben, Németországban, Kölnben. A Target szervezésében rendeznek versenyt, ahol olyan játékosok lépnek a színpadra, mint Wayne Mardle, Corey Cadby, Rob Cross, Raymond van Barneveld és természetesen a PDC egyik nagykövete, Phil Taylor.

A versenynek a Lanxess Arena ad otthont, ahol már komolyabb darts versenyeket is rendeztek. Nem beszélve az ennél sokkal nagyob jégkorong-világbajnokságról, vagy a kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőről. Szóval, itt most megint darts lesz, méghozzá egy nagyszabású bemutató torna, amelyen ott lesz a legenda is.

A felsoroltakon kívül Darryl Fitton és Tony O’Shea is ott lesz, meg még 14 ezer ember. Ennyi ember azért ritkán megy darts versenyre. Majd mi is megnézzük, mert a német Sport1 és a Laola TV is adni fogja ezt a jeles eseményt. Persze, komoly pénzért mennek a találkozók, így senkinek ne legyen kétsége, hogy mindenki oda fogja tenni magát.

A pontos dátumról és a nézhetőségről is majd később írni fogunk. Október, Köln, 14 ezer néző és Phil Taylor.

Ez a verseny volt amúgy az, ahol legutóbb Peter Wright kilencnyilast dobott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8214206605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása