9 Nyíl

A Gyémánt aranyra fényezné magát

2018. augusztus 30. 12:02 - Denis Potvin

Interjú Ian White-tal

De legalábbis a legjobb tízbe vágyik Ian „Diamond” White, aki a korábban mutatott táblázatunk alapján jelenleg a hetedik helyen az idén elért eredmények alapján. Az összesített rangsorban pedig a 13. helyen tanyázik, nem sokkal lemaradva Gerwyn Price és Raymond van Barneveld mögött. A nagyon szimpatikus játékost a héten rendezett PDC horgászversenyen faggatták.

35607428-cd53-4a05-9d9b-ca7be537bfc8_white-ian-051_full.jpg

„Az év első felének teljesítményével abszolút elégedett vagyok.” – mondta White, aki a szezon eddigi részében megnyerte a Players Championship 6. és 16. versenyét, döntős volt a 13. versenyen, valamint négy harmadik és ugyanennyi ötödik helyet tud felmutatni. - "Ha minden jól megy továbbra is, akkor akár a legjobb tízbe is bejuthatok. Ez a cél.”

„Akik előttem állnak, közel vannak hozzám (Price 4500, Barney 13 000, Wade 33 ezer fontnyi távolságban – a szerk.), de vannak aki mögöttem jönnek közvetlenül, szóval lesz harc a helyekért. Nagyon várom már a hétvégi, hildesheimi versenyt, mert hat hét darts nélkül azért nagyon szörnyű volt.”

A World Series of Darts sorozatban White nem vett részt, legutóbb a World Matchplay-en versenyzett, ahol a legjobb 16-ig jutott. Az idei German Darts Championshippen a 9. kiemelt lesz, csak a második körben csatlakozik be. A tavalyi hildesheimi versenyen John Bowlest 6-2-re, Darren Johnsont 6-2-re verte, majd a negyeddöntőben Michael van Gerwentől kapott ki 6-3-ra. A holland idén is az ágán van, és megint a negyeddöntőben futhatnak össze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6714211775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása