9 Nyíl

Most Debrecen segít a magyar darts és az MDL népszerűsítésében

2016. február 14. 15:30 - Denis Potvin

Nagyon komolyan gondoltuk, amikor a magyar darts népszerűsítése iránti elkötelezettségünkből fakadóan arra kértük a klubokat, hogy rajtunk keresztül népszerűsítve magukat számoljanak be az egyes sportműhelyekben folyó életről, a klubok eredményeiről. Az egyes régiók bajnoksága mellett a Magyar Darts Liga folyamatos eredménykövetése a klubok, a kedves olvasó és számunkra is nagyon fontos. Rendszeresen írunk az MDL fordulóiról, a legutóbbiról például itt. És a klubok életével is szeretnénk foglalkozni. Veszprém nagyon sikeres bemutatkozása után most jöjjön Debrecen. Ilyen az élet az MDL-ben. Tehát Kedves Klubok, várjuk megkereséseiket, eredményeiket a 9nyilblog@gmail.com email címre. Minden klubnak lehetőséget adunk a bemutatkozásra.

És akkor itt a Civis Darts Sportegyesült. Köszönjük!

Egyesületünk heti rendszerességgel tart személyre szabott edzéseket, továbbá minden héten kisebb gyakorló versenyek kerülnek megrendezésre. Havi rendszerességgel tartunk nagyobb nyílt versenyeket, melyekre sok más klubból érkeznek nevezők, így kiváló tapasztalatszerzési lehetőséget jelentenek. Klubunk tagja a Magyar Darts Szövetségnek, ezért hivatalos versenyengedélyt állíthatunk ki. Versenyengedéllyel rendelkező tagjaink az országos bajnokságban is részt vesznek.

A Cívis Darts Sportegyesület a tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idei szezonban is meghirdette a Magyar Darts Liga északkelet-magyarországi fordulóit. A versenysorozat a résztvevők számára regionális szinten kínál lehetőséget a játéktudásuk összemérésére. A sorozat végén az egyes régiók legeredményesebb játékosai az országos döntőben mérkőznek meg egymással a Magyar Darts Liga Bajnoka címért.

Az második forduló február 11-én került megrendezésre, melyen 34 fő ragadott nyilat, hogy játéktudását megmutatva közelebb kerüljön a Bajnoki cím elnyeréséhez. Az eredmények:

1.: Vörösházi György (Smile DC)

2.: Kórós Ádám (szabadidős)

3.: Szaszák Péter (Szünet DC), Vörösházi Csaba (DDSE)

A következő MDL forduló régiónkban március 3-án kerül megrendezésre a Kosárban (a régi Lilla Bár), a Hunyadi János utca 10. szám alatt 19:00 órai kezdéssel (nevezés 18:15-18:45-ig). Még nem késő bekapcsolódni és kipróbálni magad!

a7482fb5-64f6-4140-b64c-a98ce358a38f.jpg

A Cívis Darts Sportegyesület lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy  rendszeres, meghatározott számú, szervezett, rendezett körülmények között tartott versenysorozatban fejleszthessék játéktudásukat. A 8 fordulós versenysorozatban a játékosok egyéni és páros versenyszámokban küzdhetnek meg az I. Cívis Kupa Bajnoka címért!

Az első forduló idén február 20-án kerül lebonyolításra 10:00 órai kezdéssel. Gyere el, és szerezd meg első pontjaidat az I. Cívis Kupa Bajnoka címhez vezető versenysorozatunkban.

Az esemény helyszíne: Kosár (a régi Lilla Bár) - 4026 Debrecen, Hunyadi János utca 10.

További fordulók: márc. 14., ápr. 2., máj. 21., jún. 11., aug. 13., szept. 10., nov. 12.

Az I. Cívis Kupával kapcsolatos tudnivalók itt érhetők el.

Az Észekkelet-Magyarországi Darts Ligával kapcsolatos tudnivalók itt olvashatók

További információ: civisdarts@gmail.com, www.facebook.com/civisdarts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr848389428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása