9 Nyíl

Taylor visszatérne egyik kedvenc trónjára

2016. július 07. 11:16 - Turpi9

Miközben javában zajlik a Tokyo Darts Masters, a PDC-nél sem áll meg az élet, ugyanis megejtették a sorsolást az idei World Matchplay-re. Hogy ez mennyire fontos és kiemelkedő verseny, tökéletesen mutatja Barry Hearn (képünkön jobbra), a PDC főnökének kijelentése is: "A Matchplay a második legnagyobb torna, és még nehezebb megjósolni hogy ki nyeri idén, mint bármikor."

cmv_b9uxeaa_sfg.jpg

Hearn mondatai talán jobban érthetőek, ha tudjuk, hogy ez az a torna, ahol már az első körben 10 leget kell nyerni, a döntő játszma pedig 18 győztes legig megy majd. No és persze ez az a torna, amelyet az 1994 óta íródó történetében szinte csak Phil Taylor nyert meg. Egészen lenyűgöző sorozatot tudhat magáénak Mr. Power, hiszen az eddigi 22 tornából 15 alkalommal - a világ egyik legjobbjaként - az ő sikerét hozta. Mellette Rod Harrington kétszer, valamint James Wade, Michael van Gerwen, Larry Butler, Peter Evison és Colin Lloyd egyszer diadalmaskodott.

A versenyt idén is július 16 és 24. között rendezik meg, Ahogy tavaly, most Blackpool ad otthont az eseménynek és megint 450 ezer angol fontot osztanak majd szét. Tavaly a holland Michael van Gerwen nyerte meg a tornát. A versenyről bővebben közvetlenül a kezdés előtt írunk majd.

 

BetVictor World Matchplay (2016. július 16-24 - Winter Garden Arena, Blackpool)

Első kör:

Michael van Gerwen (1) v Jamie Caven
Vincent van der Voort (16) v Kyle Anderson
Robert Thornton (8) v Josh Payne
Dave Chisnall (9) v Benito van de Pas
Peter Wright (5) v Joe Cullen
Ian White (12) v Daryl Gurney
Adrian Lewis (4) v Mark Webster
Kim Huybrechts (13) v Gerwyn Price
Gary Anderson (2) v Alan Norris
Terry Jenkins (15) v Justin Pipe
Michael Smith (7) v Simon Whitlock
Jelle Klaasen (10) v Seve Beaton
James Wade (6) v Mervyn King
Raymond van Barneveld (11) v Brendan Dolan
Phil Taylor (3) v Robbie Green
Stephen Bunting (14) v Mensur Suljovic

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr288872168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása