9 Nyíl

Végső János tényleg sztár lett

2016. október 10. 15:02 - Denis Potvin

Legalább is a médiában mindenféleképp. De ne aggódjon senki! Morzsi a tábla előtt is megmutatja, mire képes. Most a DigiSport vendége volt, így egy egész ország-világ láthatta és hallhatta. Tényleg nagyon jó volt hallani, mert olyanokat mondott, ami minden dartsos számára példaértékű lehet. Ne feledjétek: ezen a hétvégén dobál a European Tour utolsó idei versenyén, miután megmutatta Raymond van Barneveldnek a magyarok nyilait. Nézzétek és hallgassátok!

22601_668x435.jpg

Október 14 és 16 között, Hildesheimben rendezik majd a European Tour utolsó állomását, benne Végső Jánossal a főtáblán, aki az ötszörös holland világbajnok Raymond van Barneveld elleni zseniális győzelemmel harcolta ki a részvételt. Ebben a sorozatban már másodszor, hiszen Mülheimben is ott volt, ahol végül Martin Schindler ellen nem sikerült nyerni

Az első magyar dartsos most arra készül, amire még senki sem volt képes. Célja, hogy az első magyar győzelmet elérje az ET-n. Ő volt az első, aki a selejtezőkből idáig eljutott. Egy vele készült korábbi beszélgetésünkben elárulta a 9nyilnak: örülne, ha az első körben egy angolt kapna. Hogy kit fog kapni, az napokon belül kiderül, és Ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla. Addig hallgassátok Morzsit! Sok sikert kívánunk mi is neki. Péntektől pedig nagy erőkkel követjük a szereplését és minden pillanatról beszámolunk majd. 

Ahogy tudjuk, egy kisebb csapat is elkíséri őt drukkolni Németországba. Reméljük, ő nem tilt le minket. Mert ahogy a magyar dartssportban vannak már jó páran olyanok, akik tudják, hogy mi azért vagyunk, azért dolgozunk, hogy minél szélesebb és tágabb közönség elé vigyük a magyar dartssport hírét. Persze nem hiteltelenül. És így lesz a jövőben Bezzeg Nándorral is, valamint az összes olyan magyar játékossal, aki büszke arra, amit elér, és ezt büszkén megosztja velünk, de legfőképpen Veletek. Hiszen ez a cél, és ezért kezdtük el. No, de akkor jöjjön Morzsi:

A fotót és a videót a DigiSport készítette

2 komment
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4411786361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Infamous 2016.10.11. 03:30:38

A klubrádióban is volt vele(?) interjú.

dolmányos varjú 2016.10.11. 16:26:59

@Infamous:
Igen, az szeptember végén volt. A Darázsfészekben ment az MDL forduló, ahol ő is indult, onnan adott telefoninterjút.
süti beállítások módosítása