9 Nyíl

Legyen ez egy olyan év, amit mindannyian szeretnénk

2016. december 31. 15:35 - Denis Potvin

B.U.É.K - 2017

De milyen is? Nem pénzről, szerencséről, lencséről és újévi malacról akarok megosztani pár gondolatot Veletek az óév utolsó napján. Sokkal inkább arról az állhatatosságról, amellyel nap, mint nap a kezetekbe fogjátok a nyilakat és egyre jobbak akartok lenni. Ahogy elszántan, szenvedéllyel figyelitek kedvenc sportágatok napi híreit. Ahogy egyre többen minket választotok azért, mert hiteles és pontos forrásban bízva tudjátok, azt kapjátok, amit szeretnétek.

new-year-number-outline-dartboard-vector-happy-darts-hitting-target-bullseye-numerals-illustration-white-background-77748010.jpg

Nektek kívánunk most a szerkesztőség valamennyi tagjának nevében nagyon sikeres és boldog Új Évet. Az irántatok érzett nagyrabecsülésünk legfontosabb jele, hogy 2017-ben még intenzívebben és még részletesebben akarunk tájékoztatni Benneteket és mindenkit a darts minden apró rezdüléséről. Miért is? Mert éveken át a magyar sajtó mostohán kezelte ezt a sportágat és nagyképűség nélkül állíthatjuk, a feltűnésünk ha nem is robbanást, de legalább egy olyan folyamatot elindított, amelynek az a lényege, hogy egyre többen és nálunk sokkal, de sokkal nagyobb orgánumok is foglalkoznak a dartsszal. 

Mi maradunk szenvedélyesek és hitelesek, de néha pontatlanok, de akkor úgyis jön felőletek, a tőletek irányuló szeretet által vezérelt pontosítás és segítőszándék. És január elsején már folytatjuk is a monstre munkánkat.

Hálásan köszönjük! És elvárunk benneteket 2017-ben is, ahogy írtam, egy sokkal részletesebb propagandával, amelyet azért teszünk, hogy szeretet sportágunkat végre ebben a kis hazában is úgy ismerjék el, ahogy méltán megérdemli. Mert vannak itt igazak és jók, tiszták és békességesek. És engedjétek meg, hogy az ünnepi kis dolgozatomat Wass Albert szavaival, igéivel zárjam:

És lészen csillagfordulás megint
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.
Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad.

Boldog Új Évet Kívánunk

 

Szólj hozzá!
Címkék: buék darts 9nyil

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7912085691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása