9 Nyíl

Phil Taylort már páros vb-n sem láthatjuk

2017. május 20. 14:00 - Denis Potvin

Ha Végső János és Mester Zoltán netán Angliát kapná a jövő hónapban rendezendő World Cup of Darts-on, azaz a páros világbajnokságon, akkor egészen biztosan le kell mondaniuk arról az élményről, hogy Phil Taylor ellen játszanak. A korszakos, idén visszavonuló zseni bejelentette, hogy a mostani vb-n már nem indul.

phil-taylor-world-cup-of-darts.jpg

Ilyen pedig még nem fordult elő, hiszen a 16-szoros világbajnok az eddigi hat torna mindegyikén képviselte hazáját Adrian Lewis-szal négyszer nyerni is tudott, és csak egyszer, James Wade oldalán nem jutott el a döntőig. Egy újabb torna lesz szegényebb egy ikonnal.

Taylor azt mondta, hogy sokat gondolkodott, de ha visszalép a páros vb-től, akkor három hét szabadsága lesz és az elmúlt tíz évben nem volt ennyi szabadideje. Várhatóan Adrian Lewis így majd Dave Chisnall oldalán próbál címet védeni és ötödször megnyerni Angliának a világbajnokságot.

A következő héten már teljes lesz a vb mezőnye, már ami az indulók pontos nevét illeti. Május 22-én tehát kialakul az indulók névsora, utána pedig sorsolás, június 1. és 4. között Végsőéknek is szoríthatunk és persze kiváncsian várjuk, kikkel kerülünk össze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7812527389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása