9 Nyíl

Taylor fogadásból 27 kilót akar fogyni

2017. június 28. 11:17 - Denis Potvin

Ebben az őrült melegben következzen egy könnyebb nyári téma, amelynek a főszereplője Phil Taylor, aki már mindent megnyert a dartsban, amit csak meg lehet. Karrierje utolsó évében már egyre kevesebb versenyre jár, de hasznosan tölti a szabadidejét. Most azt vette a fejébe, hogy fittebbé teszi magát és jelentős fogyókúrába kezd. Ez nem csak valami egészségügyi hobbi, hanem egy fogadás is, amelynek komoly tétje van.

phil-taylor-darts-627040.jpg

Nem tudni Taylor mennyire akaraterős, de a tény, hogy egyik barátjával kötött fogadást, hogy körülbelül 27 kilót le fog fogyni. A tét 45 ezer euró, az óra pedig ketyeg, hiszen november 5-én kell majd mérlegre állnia a világhírű dartsosnak.

A német DPA hírügynökség jelentése szerint "The Power" azért is döntött a fogyókúra mellett, mert mostanában sokkal több a szabadideje és ennek megfelelően nem akarja elengedni magát, így kapóra jött a fogadás is.

Harminc éve nem volt három olyan hetem, amikor ne versenyeztem volna. Most ráérek, viszont oda kell figyelni magamra is. Ez most egy teljesen más világ számomra. Jó lenne 18-20 évesnek lenni, de ez már nem lehetséges. Még összpontosítani akarok a nagyobb versenyekre, amelyek még hátravannak a karrieremből. Egy biztos, nem fogom elveszíteni a fogadást.

Kérdezték a Premier League rájátszásában elszenvedett vereségről is. Taylor a Peter Wright elleni meccsről csak annyit mondott: „Leizzadtam, pedig korábban sosem izzadtam.

Még egy nagy verseny vár rá az végén az AllyPally-ben, aztán végleg vége stresszes napjainak. Ezzel kapcsolatban azt mondta még Taylor, hogy élvezi a kiélezett csatákat, és nincs rajta különösebb nyomás, mert már sokkal nyugodtabb.

Visszatérve a fentebb említett fogadást. Fő az egészség, de el tudnánk képzelni egy cingár Taylort? Pedig ha nem akar veszíteni, akkor a vb-n olyasvalakit fogunk látni.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8512625751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása