9 Nyíl

Andersonnak jó ómen a skóciai dartsliga

2016. január 15. 14:14 - Denis Potvin

Azt nem lehet tudni, hogy a PDC kétszeres világbajnoka, Gary Anderson mennyire babonás, de a skóciai Wick városka dartsosai szentül hisznek abban, hogy közük van ahhoz, hogy a Repülő Skót tavaly után, idén is világbajnok lehetett. De mi lehet a wicki dartsosok titka?

02586442_250x163.jpgAzzal nem árulunk el nagy titkot, hogy egész Skócia egy emberként drukkol minden évben Gary Andersonnak, és nem csak a PDC-világbajnokságon. Azt viszont már kevesen tudják, és a John O'Groat Journal révén mi is meg tudjuk osztani, hogy Anderson az elmúlt két évben, december elején pát napot Wick-ben töltött, amelyet most már legendához kötnek a helyiek.

Méghozzá a városka darts csapatbajnokiját nézte meg a WDDL-ben (Wick District Darts League), és egy rövid bemutatót, élménybeszámolót is tartott. A helyi sportklub versenyzői szentül hisznek abban, hogy Anderson a látogatás során töltődött fel annyira, hogy aztán mindenkit elintézett a vb-n. Persze, ez csak tréfa, de a skótok nagyon babonásak, így már most lehet tudni, hogy idén december 7-én Anderson megint ellátogat Wick-be.

A klub főtitkára, Davy Crowden elmondta, Andersonnak hatalmas szurkolótábora van északon, és már most megindultak harc az év végi bemutatóra szóló jegyekért. "A helyszín még nem biztos, de Gary már megerősítette, hogy ismét eljön. Már most elképesztő az érdeklődés."

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr348275010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása