9 Nyíl

Rengeteg remek verseny lesz még márciusba

2016. március 14. 20:55 - Denis Potvin

Még több, mint két hét van ebből a hónapból és nagyszerű versenyekre tudunk majd összpontosítani. Premier League, European Tour, Magyar Darts Liga, Steel országos bajnokság szerepel a programban. Nézzük is mire összpontosítsunk.

A héten csütörtökön Glasgow-ba megy a PL mezőnye, aztán 24-én Liverpoolban, 31-én pedig Cardiffban találkozik a világ talán tíz legjobb mezőnye.

A European Tour a második állomásához érkezik, március 26. és 28. között Münchenben gyűlik össze a mezőny a PDC German Darts Mastersen, és ott lesz Pro Tour Order of Merit legjobb 16 játékosa is. Többek között Michael van Gerwen, Peter Wright, James Wade, Gary Anderson is. Phil Taylor ezen a versenyen sem vesz részt, Raymond van Barneveld pedig nem tudta magát az európai kvailifikációból a legjobb nyolc játékosa közé dobni. Ezen a versenyen 115 ezer fontot dobnak szét a résztvevők között, a győztes 25 ezret vihet majd haza. Ezen kívül a Pro Tour Cardokért versenyzők Wiganben rendeznek a mostani hétvégén Challlenge Tour és ugyanitt lesz a hónap végén Development Tour is.

Ami a BDO-osokat illeti, a Gibraltas Open (március 19.), Venray-ben hatalamas mezőnyt várnak a HAL Openre (március 19-20.), valamint a belgiumi Waregemben lesz a Napoleon Games Masters (március 26-27.).

Március 19-én, a XVII. Kerületi Diadal úti Általános Iskolában rendezik a magyar steel Nemzeti bajnokság 3. fordulóját. Az első kettőt Székely Pál nyerte meg, így természetesen vezeti a rangsort (80 pont), az eddig két bronzot nyerő Takács Gábor (52 pont) és Kovács Patrik (50 pont) előtt.

Ami Magyar Darts ligát illeti, ebben a hónapban még 13 versenyt rendeznek, itt lehet szemezni belőle, hova érdemes menni, kipróbálni magunkat.

16.

Szerda

Acéldarazsak SE

BP. CDFŰ pince

Közép-magyarország

17.

Szerda

Ecseri KSE

Vecsés

Közép-magyarország

17.

Csütörtök

Jászladányi ESE

Jászladány

Középkelet-magyarország

17.

Csütörtök

Győri DC

Győr

Észak-dunántúl

17.

Csütörtök

Zalaegerszegi DSE

Zalaegerszeg

Nyugat-Dunántúl

21.

Hétfő

Animal DE

BP. Darázsfészek Pub

Közép-magyarország

24.

Csütörtök

Club501 SE

Budapest

Közép-magyarország

25.

Péntek

CentrumDSE

Veszprém

Észak-dunántúl

25.

Péntek

Tiszaföldvári DE

Tiszaföldvár

Középkelet-magyarország

25.

Péntek

SzegeDarts SE

Szeged

Délkelet-magyarország

25.

Péntek

DÖ-MIK DC

Dömsöd

Közép-magyarország

25.

Péntek

Körmendi DC

Körmend

Nyugat-Dunántúl

31.

Csütörtök

Szombathelyi DSE

Szombathely

Nyugat-Dunántúl

Szólj hozzá!
Címkék: sport program darts

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr398476914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása