9 Nyíl

A dartsos is csak ember...

2016. október 24. 15:00 - adam_f

Csak egy videó

Ahogy egy régi közhely tartja: olyan ember nincs a világon, aki ne hibázott volna életében. Ez pedig a sportban sincsen másképpen. A dartsban is néha előfordul, hogy vagy a játékos néz el valamit, és dob többet/kevesebbet a kelleténél, vagy a bíró lát olyat, ami esetleg nem úgy van...néha még a legnagyobbakkal is megesik az ilyen. A mi sportunkban a legfontosabb dolog az összpontosítás, a tiszta fej, valamint a minél jobb célzás, amivel azt a három kis nyilacskát a lehető legjobb helyre juttathatjuk. Néha azonban előfordul, hogy egy ici-picit túlkoncentráljuk a meccset, és nem azt dobjuk, amit éppen szerettünk volna. Vagy ha éppen írók vagyunk, akkor esetleg elszámolhatjuk magunkat, mert a nyilak úgy fekszenek, hogy nem látjuk őket rendesen.

Ilyenkor ne legyünk restek kijavítani magunkat, elvégre ez is hozzátartozik ahhoz a tanulási folyamathoz, amely egész életünkben elkísér minket. A most következő videóban előforduló jelenetek nem a megszégyenítés céljából kerültek bele, hanem azért, hogy megmutassák, mire kell figyelnünk játék közben. Elvégre hibázni sosem szégyen, csak beismerni nem egyszerű...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2511815203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása