9 Nyíl

A darts zsenijei a londoni Unicorn-standon

2017. február 08. 15:00 - Denis Potvin

Kedden nyitott és csütörtökig tart a londoni Excell-ben az ICE 2017 kiállítás, amely a Totally Gaming nevet kapta és amolyan sportfogadással kapcsolatos kiállítás és konferencia, de sok, a sporthoz kötődő cég is megjelent a standokon, közte a Unicorn Darts is, no meg vele a világ legjobbjai. Volt egy spontán Anderson-Gerwen meccs is a látogatók legnagyobb örömére.


c4en4pcwmaelqcc.jpg

Azt mondani sem kell, hatalmas tumultus volt a standjukon, sokan szerették volna közelről látni a fentiek mellett Phil Taylort, Raymond van Barneveldet, vagy éppen Kim Huybrechts-et is, aki éppen ebből az alkalomból írta alá hosszútávú szerződését a céggel.

c4jgrs4w8aa_ubq.jpg

Ahogy említettük, volt egy Anderson-Gerwen meccs is, ami az Unicorn twittere szerint 3-0-ra a skót nyert. Természetesen ki más, mint Russ Bray volt a bíró.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7912237778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása