9 Nyíl

Chisnall rekorddöntésre készülhet

2017. május 10. 12:36 - Viking958

betway Premier League Darts - statisztikák

Az utolsó fordulóhoz érkeztük a Premier League idei kiírásában, és már csak két kérdés maradt. Az egyik, hogy Chizzy vagy Power jut-e a playoffba? A számok szerint...

pltabella_13.png

...egyelőre Taylor az esélyesebb, ugyanis a rémisztő formában játszó és utolsó 4 mérkőzését elbukó Adrian Lewis lesz az ellenfele. Az első 3 már bebiztosította a helyét a rájátszásban, már csak a sorrend a kérdés. MvG ellenfele Ando (azaz Gary Anderson) lesz, így Snakebite-nak jó esélye van megnyerni az alapszakaszt, ami valljuk be, nagy bravúr lenne. 

platlag_11.png

Az utolsó forduló előtt az átlagok csak apró változásokat mutatnak, Chisnall itt már megelőzte Taylort, Wade és Lewis pedig süllyed egyre lejjebb. Gerwennek viszont még simán meglehet a 105-ös összátlag, ehhez az kell, hogy hasonlóan játsszon, mint két hete és erre jó esély mutatkozik, főleg az ellenfél ismeretében. 
A teljes mezőny átlaga 98.33, így a rekorddöntés minden bizonnyal elmarad, azonban így sem lehet okunk panaszra, ugyanis jobbak voltak az urak, mint tavaly és a Premier League történetének második legerősebb szezonját produkálják.

kiszalloplossz_13.png

A kiszállók tekintetében rém rossz napot zártak múlt héten, van Gerwen és Wade is az idei leggyengébbjét nyújtotta, de Anderson sem lehet büszke magára, hiába nyert. Lewisról már nem is nagyon tennék említést, harmadik hete dob 25% alatt, ez nem Premier League szint. A nap legjobbja Phil Taylor lett a maga 50%-ával, így Barneynak már csak egyetlen lövése van, hogy ebben a kategóriában elérjen valamit. 
Ha össze kell hasonlítani a tavalyi évvel ezt a szezont, akkor hatalmas a romlás. van Gerwen tavaly közel 50%-kal dobta a duplákat, most csak 42,4%-kal. Míg 2016-ban öten kerültek 40% fölé, idén erre csak MvG képes...

magaskiszallo_12.png

A magas kiszállókról sokat nem tudok írni, ugyanis mindössze egyet láthattunk ilyenből. Chisnall dobott egy 142-es kiszállót Barney-nak, amivel egy helyet javítva a hetedik ebben a rangsorban. 

tons_13.png

A 100 feletti dobások ranglistáján most sem történt nagy változás, Wade minden bizonnyal megnyerte ezt a különversenyt. A 180-ak tekintetében továbbra is Chisnall vezet és nyert, ekkora különbséget ugyanis nem lehet ledolgozni. Chizzy most 64 maximummal áll, tavaly Gerwen volt a legjobb 62-vel, tehát már most jobban vagyunk annál. A 140+-os dobások különversenyének győztese Mighty Mike, míg a 100+-é Wade, itt történt egyedül "címvédés".
Az utolsó forduló kérdése, hogy a 10 fős Premier League 180 rekordja megdől-e. RvB 2013-ban 68-at termelt, a kétszeres (lassan már háromszoros) maximum-bajnok Chizzy-nek ötre van szüksége, hogy megdőljön a rekord.

Meglesz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5512495117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása