9 Nyíl

Célkeresztben: Phil Taylor - Skót házicsata a döntőbe jutásért

2017. november 19. 13:53 - adam_f

2017 bwin Grand Slam of Darts - Wolverhampton (a nyolcadik nap - értékelések)

Egy nagyon komoly csatát és egy könnyed győzelmet hozott a Grand Slam of Darts nyolcadik napja, s bizony fájdalom kimondani, de vasárnap véget ér ez az egyhetes varázslat és megint lehet várni egy évet arra, hogy a PDC és a BDO legjobbjai újfent összecsapjanak. A negyeddöntők után is sikerült "mikrofonvégre" kapni a két győztest (ha már tegnap ketten nem álltak a média rendelkezésére), akik ismét megosztották gondolataikat a szombat esti mérkőzésekről. 

283c91b3-96b0-4b1b-be97-7a14dc608b81_2017-grand-slam-of-darts-logo_full.jpg

Phil Taylor (ENG):

600_taylor2.jpg

(fotó: Mark Robinson / PDC)

"Örülök, hogy továbbjutottam, és készülhetek a vasárnapra. Ragyogóan sikerültek a kiszállóim - az volt a célom, hogy nyomás alá helyezzem, és ez most sikerült is. Azt gondoltam, hogy adok neki egy játékot, elvégre ő fiatalabb, frissebb, és voltak percek, amikor jobban játszott, mint én. Volt pár jó kiszállóm, amivel nyomást tudtam tenni rá. Nem hinném, hogy ez kárt okozna benne. Neki még tanulnia kell, újragondolnia, hogy mit csinál, és újraértékelni a karrierjét. Törtető játékos, aki ha odafigyel magára, akkor mindent megnyerhet, mivel pokolian jól játszik, viszont a hozzáállása rossz. Szüksége van arra, hogy jobban élvezze a játékot."

Michael van Gerwen (NED):

600_vangerwen2.jpg

(fotó: Mark Robinson / PDC)

"Nagyon örülök ennek a sikernek. Nagyon jól játszottam a játék elejétől kezdve, és Rob is fenomenálisan tolta. Jobban is tudok játszani, és holnap meg is akarom mutatni ezt. Nem akarok erről lemondani, mivel holnap nagy csatára van kilátás. Le akarom győzni Phil-t, mert ez egy az utolsó lehetőségek közül, én pedig meg akarom ragadni a sanszot. Phil-nek nincs vesztenivalója, de most én vagyok a kedvenc, így meg kell tennem mindent. Tudom, hogyan kezeljem a nyomást, elvégre ha az elmúlt három évben is sikerült, akkor most miért ne menne. Ő a legnagyobb, aki valaha is játszott, nagyon tisztelem őt, de nem holnap. Jól akarok játszani, és nem szeretném a kisujjamat nyújtani, mert akkor már a karomat is akarja majd." 

A Grand Slam of Darts utolsó, vasárnapi napja pedig így alakul:

Elődöntők (best of 31 legs) - délután 14 órától:

Phil Taylor - Michael van Gerwen

Gary Anderson - Peter Wright

Döntő (best of 31 legs) - este 20 órától:

A két elődöntő győztese 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9413309801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása