9 Nyíl

Óriási meglepetés: japán lett a BDO női világbajnoka

2019. január 12. 17:10 - Denis Potvin

Lakeside World Professional Darts Championship - nyolcadik nap, délutáni összefoglaló

 Erre azért kevesen számítottunk, a japán Mikuru Szuzuki végigverte a női mezőnyt, világbajnokostul, világbajnoki esélyestül, mindenestül. Ez a japán hölgy ma valami fantasztikus játékot mutatott be az esélyesebb Lorraine Winstanley ellen, akinek a szettgyőzelem sem jött öszze. Mikuru Szuzuki ül a BDO női trónján.

dwuparrxgae_9in.jpg

Szuzuki játékában az volt a zseniálist, hogy olyan legeket dobált, amire még a férfiak nagy rész is csak csettintene. Nézzük, hogy jöttek a szettekben sorban:

  • 1. Szett: 15, 15, 18
  • 2. Szett: 14, 16, 15
  • 3. Szett: 17, 13, 22

Ez átlagban 16,1 szettet jelent és csak egyszer jutott hat körön túl, miközben Lorraine mindössze két leget tudott nyerni, egyiket 18, a másikat 15 nyilassal. Ez is derekas, de mit sem ér.

dwuhfdzxgaehpqg.jpg

És akkor az átlagok, 90,12 Szuzukinak, 92,52-es első kilenc nyillal, 148-as kiszállóval és két 180-anassal megspékelve. Lorraine csak 78,82.ig jutott. Döbbenetes, de a vb-döntőben csak kétszer jutott el a kiszállóig, igaz azt mind a kétszer megdobta.

Erre azért kevesen számítottak, Japán ismét lerakta a névjegyét. A szoftban eddig is kiválóan teljesítő ázsiaiak újabb hatalmas lépést tettek.

Még emlékszünk a PDC-vb-ről Szeigo Aszadára, aki végül a 64 között James Wade-től kapott ki. Sokat ő nem tudott hozzátenni, de már van egy Mikuru Szuzukink, vele is el leszünk egy darabig.

A délután az és az este folyamán a férfi elődöntőket rendezik, amelyekről a késő esti órákban fogunk beszámolni.

Game On!

dwug5jcx0aajbwg.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6814558360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása