9 Nyíl

Ma újra Végső Jánosért szoríthatunk

2016. szeptember 15. 10:56 - Denis Potvin

Egyszerre két versenyre is selejtez. A hétvégi, kilencedik idei European Tourra, a HappyBet Darts Grand Prix-ra, majd az október 14-én rendezendő utolsó ET-versenyre, a German Darts Championshipra. Vannak kint tartózkodó segítők, a hajtás alatt leírjuk, egyelőre mit tudunk. Kora délután lesznek információk a legutóbbi főtáblára jutó Végső János ellenfeléről, csak ne Barney legyen az.

edgp_2016_570.png

Szóval Sindelfingenben lesz a két selejtező torna. Az biztos, hogy délután kettőkor nyitják meg a kapukat és 15-16 óráig tart majd a játékos regisztráció. Szinte biztos (hiszen ekkor tudják már, pontosan ki érkezett meg), hogy ekkor tartják a sorsolást. Morzsi kísérője megígérte nekünk, amint valami konkrétumot tud, egyből megüzeni és mi természetesen közre is adjuk.

A versenyek 17 órakor kezdődnek, előbb a hétvégi, sindelfingeni torna kvalifikációját, majd a 10. European Tour, a hildesheimi torna kvaliját rendezik. Mindkét esetben három meccset kellene nyerni a főtáblához. 

A hétvégi verseny kiemelési sorrendje:

1 Michael van Gerwen

2 Peter Wright

3 Dave Chisnall

4 Ian White

5 Kim Huybrechts

6 Michael Smith

7 Benito van de Pas

8 James Wade

9 Mensur Suljovic

10 Gerwyn Price

11 Jelle Klaasen

12 Terry Jenkins

13 Stephen Bunting

14 Alan Norris

15 Simon Whitlock

16 Joe Cullen

Itt pedig a már kvalifikált angol selejtezőből érkezők: Daryl Gurney, Arron Monk, Steve Beaton, Andy Boulton, Jonny Clayton, Scott Dale, Nathan Aspinall, James Wilson, Mick McGowan, Robbie Green, Brendan Dolan, Robert Owen, James Hubbard, Jay Foreman, Mark Frost, Scott Taylor, Alan Tabern, Joe Murnan, Devon Petersen, Darren Webster.

Közülük, valamint az európai selejtező és a német selejtező továbbjutói közül is érkezhet - egy sikeres selejtező után - az első ellenfél. Daryl Gurney helye egyelőre kétséges, ő twitterén jelezte már, hogy nem tud indulni a versenyen. Illetve nem túl jó hír, hogy Raymond van Barneveld is a közösségi oldalán közölte, indul mindkét selejtezőn, így még marad esélye a sorozat zárásaként, október 28. és 30. között, a belgiumi Hasseltben rendezendő European Darts Championshipra eljutni.

Erről még külön írünk, majd, addig is várjuk a híreket Sindelfingenből és drukkolunk Morzsinak és Bölcs Zoltánnak is.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8811706931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása