9 Nyíl

Mit mondanak a számok a Grand Slam előtt

2016. november 08. 21:00 - Turpi9

Hamarosan kezdődik az egyik legjobban várt versenysorozat, a Grand Slam of Darts idei döntője. Természetesen a statisztikusokat is megihlette ez a rangos esemény, akik egy szép, átlátható és nagyon érdekes táblázatot készítettek. Emellett pedig egy meglepetés összehasonlítással is megfűszerezzük a cikket. Ezeket most megosszuk veletek is.

grand-slam-2016.jpg

Kezdjük a Grand Slam féle statisztikával. Egy kis útmutatás a jobb érthetőség kedvéért:
A csoportok elnevezése alatt az adott csoportban szereplő négy játékos neve látható az első oszlopban. A második oszlopban a részvételek száma látható, a harmadikban pedig a csoportokban végzett helyezése a játékosnak. A negyedik oszlop összesíti, hogy hányból hányszor jutott tovább a versenyző. Az ötödik jelzi, hogy mi volt a játékos legjobb Grand Slam helyezése, a hatodik oszlopban pedig a világbajnokságok történetében elért legjobb eredménye látható, zárójelben a szervezet.

Végül pedig akkor lássuk a táblázatokatcwrcjkxwiaigpkw.jpgcwrc0mlxeaayscl.jpg

Az ígért bónusz összehasonlításnak két főszereplője van. Az egyik Phil Taylor, a másik a jelenlegi világelső Michael van Gerwen. A szurkolók és sportrajongók között eldönthetetlen kérdés, hogy ki a jobb játékos, azonban a számok azok elég szárazak tudnak néha lenni. Íme az adott évben nyert rangsori címek számai, a végén pedig az összesítés. Egy biztos: a rés szűkül a két világsztár között.cwmen6rxuaawtzj.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8611942273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása