9 Nyíl

Egy kis tippelős, de másképp

2016. november 10. 15:00 - Turpi9

Mindannyian el szoktunk játszani a gondolattal, hogy egy - egy mérkőzésen mi is lesz a végeredmény, vagy esetleg hogy egy tornát ki fogja megnyerni. Nos, a statisztikusok ebben is próbálnak segíteni, ugyanis nem voltak restek készíteni egy táblázatot az elmúlt évekből, hogy kire mekkora szorzót, vagy fogadási oddszot adtak az adott évben a Grand Slam of Darts versenyén.

cwxe7duxeaewcg7.jpg

Ez a kis segítség az elmúlt 7 évre nyúlik vissza, és bizony volt már olyan, hogy az esélytelennek tartott játékos vihette haza a serleget. A legjobb példa erre a 2010-ben győztes Scott Waites esete, akire fogadva nem kevesebb, mint 66x pénzt vihetett haza a szerencsés tippelő. A meglepetés fizet a legjobban, ezt tudjuk, de nem minden esetben jön be. Ékes példa erre a tavalyi, 2015-ös verseny, ahol Michael van Gerwen győzelme még dupla pénzt se ért. Úgyhogy szerencsevadászok, sok sikert kívánunk nektek.

cww2ydmwqaalspx.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7911945021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása