9 Nyíl

Mikuru Suzuki fantasztikusan helyt állt

2019. november 10. 09:17 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 1. nap, esti szakasz összefoglaló.

Szombat délutáni kezdést követően, este az A-D csoport meccseit rendezték meg, az utolsó már jelentősen átnyúlt vasárnap hajnalra, és végül az, a Thornton-Van den Bergh meccs lett a legizgalmasabb. Mikuru Suzuki révén egy hölgytag is szerepelt az este folyamán, és egészen kiválóan helyt állt Gerwyn Price ellen. A meglepetés, William O’Connor sikere, de csak némileg, hiszen az írek válogatott játékosa korábban is nyújtott már kiváló teljesítményt.

ei-gjjgu0aarx5x.jpg

A csoport

Michael van Gerwen könnyed sikerrel abszolválta a Jim Williams elleni meccsét. Majdnem százas átlagig jutott, az utolsó legben 145-ről szállt. Van Gerwennek kétszer is 12 nyilas lege volt, Williams egyszer 100-ról szállt ki.

A csoport másik meccse is simára sikeredett. Ezen Adrian Lewis intézte el Ross Smith-t. Itt azért az átlagok amolyan bemelegítő körösek voltak, hiszen Lewis 87,48-ig, Smith 86,11-ig jutott. Bizony az 5/13-as, illetve a 2/11-es kiszállózás sem tartozott a csúcsok közé.

a2.png

a1.png

B csoport

Ian White kezdett Steve Lennon ellen. White egy 13 nyilas leggel kezdett, aztán Lennon behúzta a következő kettőt, de onnan már White irányította a meccset. Komolyabb teljesítményre nem is volt szükség, egy ötkörös is elég volt a magabiztos győzelemhez.

Következett egy újabb BDO-s, de Wesley Harms se talált nagyon fogást James Wade ellen. Wade 93,72-ig jutott, és volt – neki is a legvégén – egy 140-es kiszálló a 12. nyilából. Wade emellett még három 180-ast is dobott. Bemelegítésnek nem volt rossz.

b2.png

b1.png

C csoport

Következet a bájos japán hölgy, Mikuru Suzuki, és a BDO-sok közül talán a legjobb teljesítményt nyújtotta. Nem is az átlaga miatt (84,24, ami azért egy hölgytől egészen kiváló), hanem a küzdeni tudásáért Gerwyn Price ellen. Már az első leget is hozhatta volna, ha jobban koncentrál a duplára, aztán egyenlített. Price dobott egy 12 nyilas, 142 pontos kiszállót, de egyből jött a válasz rá 116-tal, egy ötkörössel. 3-3-ig tartotta a lépést Suzuki, aztán Price egy 13 nyilas, majd 17 nyilassal lezárta a meccset úgy, hogy Suzukinak a 4-4-hez is voltak nyilai.

Már vasárnap kezdődött a Robert Thornton-Dimitri Van den Bergh meccs, és az egész esti program leghosszabb összecsapása is lett, csak a kilencedik leg döntött. Az elején 2-2-ig mindenki hozta a kezdését, aztán a belga brékelt egyet egy 102-es kiszállóval, Thorntont rég láttuk, így olyat is tőle, hogy 160-ról szálljon ki, most ez sikerült neki. 12 nyilassal a vezetést is átvette, de Van den Bergh egy 106-os kiszállóval ismét egyenlített. Jött a döntő leg, amelyet Thornton egy 121 pontos dobással kezdett, egy 180-assal folytatta. Végül több mint kétszáz pontos előnnyel érte le, és a 39 pontot végül három tűből, de megoldotta.

c1.png

c2.png

D csoport

Darren Webster volt az esélyesebb, de William O’Connor 98,87-es átlaggal meglepte ellenfelét. Webster még 2-1-re vezetett, de az ír egy 12 nyilassal egyenlített, majd 3-3-nál ismét, végül két ötkörös leggel lezárta a meccset, és fontos győzelmet szerzett.

A másik meccsen Gary Andersont már egészségesebben láttuk dobálni, esélyt sem hagyott a BDO-s David Parlettinek. Anderson 4-0-ra ment el, amikor Parlettinek is jutott egy leg a skót gyengébb köre után, de a vége egyértelmű volt. Anderson elsőre jobb benyomást tett, mint a World Series of Dartson. Vasárnap ugyanúgy a E-H csoport meccsei jönnek délután, majd az A-D csoportok meccsei este. Tartsatok velünk akkor is.

d2.png

d1_3.png

Grand Slam of Darts

1. nap, esti szakasz, A-D csoport

  • William O'Connor 5-3 Darren Webster (D)
  • Gerwyn Price 5-3 Mikuru Suzuki (C)
  • Ian White 5-2 Steve Lennon (B)
  • Gary Anderson 5-1 Dave Parletti (D)
  • James Wade 5-2 Wesley Harms (B)
  • Michael van Gerwen 5-2 Jim Williams (A)
  • Adrian Lewis 5-2 Ross Smith (A)
  • Robert Thornton 5-4 Dimitri Van den Bergh (C)
Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1115299728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása