9 Nyíl

Van Gerwen majdnem kétmilliót ajándékozott

2016. július 27. 11:38 - Denis Potvin

Azért a holland egyáltalán nem rossz ember, sőt. Ha valaki azt hitte, hogy nem szeretjük, nem szeretem a dobógépet, az nagyon téved. Igenis nagyon kedvelem. Egy kedves, szelíd fickó, akinek a lelke vajból van, és gondoskodik azokról is, akik erre rászorulnak. Mighty Mike a BetVictor World Matchplay után is bizonyította ismét ezt. Olvassátok el és a kopasz tényleg megérdemel egy óriási lájkot.

betvictors-jack-milner-michael-van-gerwen-parkinsons-uk-vice-chair-mary-whyham-sky-sports-dave-clark-lawrence-lustig-pdc_jr8bukjlxw7r1cz2juy0tofet.jpg

Az történt ugyanis, hogy a World Matchplay szponzora, a sportfogadással foglalkozó BetVictor 5000 fontot ajánlott fel minden olyan játékosnak, akinek sikerül kilenc nyíllal kiszállnia a versenyen. Sajnos, ilyen nem akadt, talán a mi legnagyobb sajnálatunkra. Nos, ezt az 5000 fontot a cég aztán felajánlotta egy brit, Parkinson-kóros betegek támogatásával foglalkozó intézetnek.

Aztán jött Michael van Gerwen, aki egy ötezressel megtoldotta ezt az összeget. Tehette, hiszen a győzelemért 100 ezret vágott zsebre, miközben Phil Taylornak ennek pontosan a fele jutott.

Amúgy nem csak a holland, hanem a szurkolók, a játékosok, sőt a szponzorok is támogatják rendszeresen ezt az alapítványt. Sőt, a Sky Sports darts szakértője, Dave Clark is. Sorra hallunk olyan híreket, hogy a sportolók valami nemes ügy mögé állnak, és ebben a dartsosok is élen járnak. Megemeljük a kalapunkat. Bravó, Mighty Mike!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr498916774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása