9 Nyíl

A nagyok is tábla előtt Düsseldorfban

2016. július 30. 12:00 - Turpi9

Folytatódik a PDC European Tour 6. állomása, a HappyBet European Darts Open, méghozzá a második körrel, ahol már a kiemelt, nagy nevek is becsatlakoznak a küzdelmekbe. Mai hősünk Stephen Bunting, akiről egy nagyon vicces videót leltünk, már ezért is érdemes továbbkattintani.

coj9gtqwgaapmgm.jpg

Természetesen az első körben is voltak ismerősen csengő nevek és óriási, kiélezett csaták. Ezekről az eseményekről egy összefoglalót is csináltunk nektek.comwe_jw8aagpgb.jpg

Délután Michael Smith, Ian White és a tavalyi győztes Robert Thornton is tábla elé lép majd, az esti programban pedig a világbajnoki címvédő Gary Anderson és a mostanában szinte megállíthatatlan, friss World Matchplay győztes Michael van Gerwen is szerepel.

A délutáni programban a második mérkőzést 14. kiemelt Stephen Bunting a selejtezőből érkező Stefan Stoyke ellen fog játszani. Pontosan nem tudjuk hogy hogyan is utazott Bunting a helyszínre, de könnyen elképzelhető hogy hasonlóan jó hangulatban érhetett oda, mint ezen a közel egy éves felvételen. Ér nevetni.

 Délutáni meccsek

Terry Jenkins - Jonny Clayton
Stephen Bunting - Stefan Stoyke
Robert Thornton - Wes Newton
Jelle Klaasen - Ritchie Edhouse
Benito van de Pas - Daryl Gurney
Mensur Suljovic - John Michael
Ian White - Devon Petersen
Michael Smith - James Richardson
Esti meccsek
Simon Whitlock - Gerwyn Price
Kim Huybrechts - Dimitri van den Bergh
Dave Chisnall - Jan Dekker
Peter Wright - Steve West
Gary Anderson - Kim Viljanen
James Wade - Andy Boulton
Michael van Gerwen - Jamie Caven
Alan Norris - Kyle Andersonedo16_hb_570.jpg
Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr778923222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása