9 Nyíl

Chizzy egy különlegesen szép gesztussal készült a Grand Slamre

2016. november 11. 18:00 - Turpi9

Holnap kezdődik a 2016-os Grand Slam of Darts. Néhány statisztikát már mi is megmutattunk ezzel kapcsolatban nektek, sőt, még Simon Whitlock gondolatait is olvashattátok nálunk. Ugyanakkor nem csak a fanatikus darts rajongók várják izzadt tenyérrel és heves szívveréssel a verseny kezdetét, hanem a játékosok is, hiszen ez nekik is kiemelkedő esemény. Erről árulkodik néhány kép is, amit megosztottak rajongóikkal az ászok.

28425_chisnall-and-white.jpg

Dave Chisnall egy vadonatúj, erre az eseményre tervezett mezben fog játszani. Természetesen a beceneve ott virít a háta közepén, sőt, a verseny is bele lett hímezve ahol hordani fogja. Azonban nem csak ez az érdekes a felsőjében, hanem a pipacs és az alatta olvasható üzenet, ami magyarul azt jelenti, hogy "Ne feledjük". Ezzel tiszteleg az első világháborúban elesett katonák emléke előtt. Amúgy ezt a kifejezést, mármint a "Lest We Forget"-et sokan Rudyard Kiplingnek, a Dzsungel könyve Oscar-díjas írójának tulajdonítják. Az első világháború napra pontosan 98 évvel ezelőtt, 1918. november 11-én ért véget. 

cw-jurvwiaap-x7.jpg

Ian White kicsit másképpen hangolódik a versenyre, ő úgy kapcsolódott ki, hogy színházba ment. Hogy mit nézett meg, azt szerintem teljesen egyértelműen elárulja a kép. Aztán hogy ez mennyire fog neki segíteni a játékban, az hamarosan kiderül.

cw5yiowwgaa1j9y.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9111949993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása