9 Nyíl

Barney rapvideón bolondozott, és várja a páros vb-t

2017. május 31. 11:44 - Denis Potvin

Csütörtökön kezdődik a frankfurti Eissporthallé-ban a 2017-es Betway World Cup of Darts és a mi kis magyar különítményünk már útnak is indult, ahogy láttuk Ziegenham Medárd élő, facebookos közvetítéséből. Mester Zoltán és Végső János majd pénteken áll tábla elé Kanada ellen (John Norman és John Part) ellen. Ugyanekkor játszik majd a holland duó, Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld is a csehek ellen és a hollandok feltett szándéka, hogy 2014 után visszaszerezzék az elsőséget. Erre Barney egy remek mókázással készült fel.

Barney hiába múlt el 50 éves, még mindig egészen kiváló formában van, Gerwenről már nem is beszélve. Phil Taylor nem indul a versenyen, így reális is lehet a holland arany. Szóval Barney egy kicsit mókázott a torna előtt, és az amszterdami rapperrel, Donnie-val készített egy videófelvételt, amely hihetetlen népszerűségnek örvendett Hollandiában.

A cikk írásakor már majdnem 340 ezer megtekintésnél tartott és a helyi zenei csatorna is levetítette. Persze a versenyre is készül a kiváló holland páros, hiszen péntek este a Karel Szedlacsek, Frantyisek Humpula kettőst kell megverniük, hogy az aranyálmok továbbélhessenek.

Ez egy jó verseny, de ha én lennék a szervezők helyébe, néhány dolgot másképp csinálnék – mondta Barneveld. - ha már ez egy páros versenyt hordoz a nevében, akkor jó lenne, ha tényleg páros verseny lenne. Nem pedig egyéni meccseket játszani és így számítani bele a végeredménybe. Mindegy is. Minden, amit tehetünk, hogy a dartsra koncentrálunk és vissza akarjuk szerezni az aranyérmet.”

Az elmúlt két évben a Phil Taylor, Adrian Lewis kettős nyert, tavaly éppen Gerwenéket győzték le, akik 2014-ben 3-0-ra verték az ugyanolyan felállásban szereplő angolokat. Ahogy fentebb és korábban is írtuk már, Taylor ezúttal nem indul és Dave Chisnall lesz Lewis párja. Ők a második kiemeltek, a skót Gary Anderson, Peter Wright kettős az első és Barney-ék a harmadikak.

Megvan az órarend is már. Ennek megfelelően csütörtökön a következő nyolc meccs lesz este nyolctól:

Thaiföld-Görögország, Hongkong-Oroszország, Írország-Lengyelország, Japán-Spanyolország, Ausztrália-Dánia, Skócia-Szingapur, és Wales-Finnország. Egy szóval nem lesz okunk már az első napon sem panaszra, kiváló meccsek jönnek.

Pénteken pedig, szintén nyolctól jönnek a mieink, valamint a hollandok, továbbá Egyesült Államok-Olaszország, Ausztria-Kína, Dél-Afrika-Svédország, Brazília-Svájc, Észak-Írország-Németország, és Anglia-Gibraltár meccseket rendeznek.

Ha sikerülne legyőznünk John Partékat, akkor a szombati esti programban játszunk az Ausztria-Kína meccs győztesével, és reméljük, sikerül felülmúlni a tavalyi kiváló szereplést is. Szombaton a délutáni program kettőkor kezdődik vélhetően a belgákkal, az írekkel, az ausztrálokkal, skótokkal.

Drukkoljunk tehát és ezt a képernyők előtt is megtehetjük, hiszen a SportTV élő közvetítést sugároz az eseményről.

Hajrá Magyarok! Game On!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9512554491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása